Google AdWords, Sponsrade länkar PPC

Vi vet vad era kunder söker efter – Vet du?

Effektiv och snabb lösning för RESULTAT i sökmotorerna

Google AdWords sponsrade länkar är en kostnadseffektiv och snabb lösning för trafik och resultat i sökmotorerna.

Sponsrade länkar är mycket effektivt eftersom du endast betalar för besökare till er webbplats som först har sökt efter just era tjänster/produkter och sedan aktivt klickat sig in till er webbplats från sökmotorerna.

Google AdWords – Kampanjverktyg eller för långsiktig sökmarknadsföring

Google AdWords kan användas som kampanjverktyg men passar också utmärkt som långsiktigt verktyg för sökmarknadsföring. De går att aktivera och avaktivera med ett klick och ändringar som utförs i utformningen publiceras omedelbart. Google AdWords och sponsrade länkar stärker ert varumärke och ökar avsevärt er webbplats exponering i sökmotorerna. SESNordic ser till att era annonser på ett förstklassigt sätt visas i valda sökmotorer såsom Google (Google AdWords), Yahoo och Bing.

Hur arbetar SESNordic med Google AdWords och sponsrade länkar (PPC)

Kvalitet på kampanjen i Google AdWords är A och O för ett lyckat resultat i sökmotorerna. SESNordics PPC experter har lång erfarenhet av både stora och små kampanjer för Google AdWords och vet vad som måste göras. Ett samarbete för annonsering i Google med Google AdWords  (PPC) innebär bl.a sökordsanalyser, framtagning av annonstexter och koppling till landningssidor på webbplatsen samt uppstart av konto och upplägg hos sökmotorn. Tillsammans kommer vi också överens om målsättning för er annonsering med Google AdWords, budget, maxkostnad per klick/besökare, målkanaler samt rapportering.

SESNordic utvärderar, justerar och mäter resultatet kontinuerligt för kampanjerna med de sponsrade länkarna. Vi har tillgång till alla nödvändiga verktyg och med vår kompetens och erfarenhet levererar vi Resultat.

Samtliga medarbetare på SESNordic är Certifierade i Google AdWords och SESNordic är även Google Partner.

Möjligheter med Google AdWords – Lite tips

Här vill vi dela med oss av några av de fantastiska möjligheter Google AdWords ger när det gäller sökmarknadsföring.

  • Dina annonser syns i ex Google inom ett par minuter = riktigt snabb sökmarknadsföring.
  • Finns din kundkrets inom ett specifikt geografisk områden? Då kan du låta dina sponsrade länkar synas enbart för de som söker efter dina sökord inom ditt valda geografiska område – Spara pengar och syns enbart för din verkliga målgrupp = riktigt effektiv sökmarknadsföring.
  • Vill du annonsera i flera olika länder på ett smart och överskådligt sätt och där du enkelt kan utläsa vad det faktiskt ger tillbaka? Ingen konst med PPC. Google AdWords kan enkelt sättas upp i olika länder och olika språk.

Tveka inte att dela med dig av innehållet om du tycker det är intressant!
Kontakta oss

Vi är inte inne just nu men skicka oss ett meddelande så återkommer vi!

Välkommen, frågor, funderingar, bekymmer? Vi hjälper dig gärna

tryck ENTER för att skicka...
Kontrollera din ranking i Google

Fyll i uppgifterna nedan så skickar vi dig en kostnadsfri rankingrapport!

Sökord 1*

Sökord 2

Sökord 3

Sökmotor (om inget anges används google.se)

Webbplats*

E-post*