Google Analytics

Vill du veta vad på din webbplats som genererar flest leads och intäkter?

Google Analytics – Webbanalys när den är som bäst

Google Analytics spelar en viktig roll i samtliga projekt gällande sökmotoroptimering och Google AdWords sponsrade länkar som SESNordic arbetar med. Det är viktigt både för er och för oss att se att vi når resultat. SESNordic är Certifierade i Google Analytics och du som kund kan känna dig trygg med att vi vet vad vi gör.

Utbildningar i Google Analytics.

Hur arbetar SESNordic med Google Analytics och hur kan det hjälpa mig?

Google Analytics är verktyget som genom korrekt konfiguration och användning talar om vilka sökord och vilken trafik som leder till störst försäljning för dig som kund. SESNordic har mångårig erfarenhet av Google Analytics och erbjuder full service för installation, mätning, support och utbildning i mätverktyget.
SESNordic kan med fördel även agera stöd vid A-B tester och och har också lång erfarenhet av mål- och kanaluppsättning. I Google Analytics analyserar vi webbplatsen och hur besökarna använder den, sätter upp relevanta mål och kanaler samt ger konkreta rekommendationer för bästa möjliga utveckling på webbplatsen.

Google Analytics och Google AdWords

För att få ut mesta möjliga av din AdWordskampanj bör Google Analytics kopplas samman med Google AdWords. På så vis kan vi mest effektivt se vilka annonsutformningar, kampanjer och sökord som leder till högst ROI.

Google Analytics och intern sökfunktion

Har du en intern sökfunktion på webbplatsen kan du med hjälp av Google Analytics spåra vilka sökord och sökfraser besökaren använt sig av. Oerhört viktig information som många gånger går förbi.

Vill du lära dig mer om Google Analytics?

Vill du lära dig mer om Google Analytics så tveka inte att titta igenom SESNordics utbildningsutbud och våra utbildningar i Google Analytics. Vi anordnar löpande utbildningar i Google Analytics, både basic och advanced.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert för webbanalys med Google Analytics.


Tveka inte att dela med dig av innehållet om du tycker det är intressant!
Kontakta oss

Vi är inte inne just nu men skicka oss ett meddelande så återkommer vi!

Välkommen, frågor, funderingar, bekymmer? Vi hjälper dig gärna

tryck ENTER för att skicka...
Kontrollera din ranking i Google

Fyll i uppgifterna nedan så skickar vi dig en kostnadsfri rankingrapport!

Sökord 1*

Sökord 2

Sökord 3

Sökmotor (om inget anges används google.se)

Webbplats*

E-post*