Sociala medier – Strategi & Marknadsföring

Marknadsföring och Strategi för företag, organisationer och offentlig sektor

Sociala medier – Given kommunikationskanal som levererar

Vi hjälper er att skapa en lyckad strategi i Sociala medier för att öka och förbättra kommunikationen med presumtiva och redan etablerade kunder samt stärka ert varumärke! SESNordic har mångårig erfarenhet av digital kommunikation och marknadsföring vilket ger dig som kund en trygg och stabil samarbetspartner för konkreta och skräddarsydda strategier i Sociala medier. Vi har hjälp många företag och organisationer med allt från att skapa en företagssida på Facebook till att ta fram lyckade strategier för företagets satsningar i Sociala medier. Ta del av viktiga Framgångsfaktorer i Sociala medier

Strategi för Sociala medier

Det är viktigt att ta fram en tydlig stategi för företagets satsning i Sociala medier. Era följare kommer att förvänta sig en viss typ av information och om de inte får detta kan de i värsta fall sluta besöka och följa er företagssida på facebook exempelvis. SESNordic har lång erfarenhet av strategiarbete för digital marknadsföring och sök och har hjälp många företag med lyckad strategi i Sociala medier.

Marknadsföring i Sociala medier, Facebook m.m

Med det stora antalet användare Sociala medier och Facebook har idag är det för företag en stor fördel att marknadsföra sig i de Sociala medierna. SESNordic hjälper er att skapa riktad, målgruppsanpassad och, om det i just ert fall är bäst, också geografiskt anpassad marknadsföring på Facebook. Allt tillsammans med kontinuerlig optimering, en av de viktigaste faktorerna för framgångsrika kampanjer. Vi hjälper er helt enkelt till en en riktigt lyckad kampanj. Kontakta oss för mer information och/eller kostnadsfri offert kring strategier och marknadsföring i Sociala medier.

SESNordic arbetar även med utbildningar för företag gällande sociala medier, både grupputbildningar samt företagsanpassade och skräddarsydda utbildningar. Läs mer om SESNordics utbildningar och kurser i Sociala medier här. Kontakta oss för mer info och/eller kostnadsfri offert för skrädarsydd utbildning inom sociala medier.

Men hur är det nu med företagssida på Facebook?

Anledningarna för ett företag att ha en företagssida på Facebook är många. Nedan listar SESNordic 3 utav dem.

  1. En mycket stor andel av Sveriges befolkning och er målgrupp använder Facebook. Dagligen.
  2. Personer litar mer på rekommendationer från bekanta och vänner än från reklam och anonyma recensioner när det gäller produkter och tjänster. Genom att etablera en god närvaro i Sociala medier, skapa en företagssida på facebook och ta fram en väl definierad strategi kan du förstärka den mest kraftfulla marknadsföringen av dem alla: Personliga rekommendationer : Word of Mouth marknadsföring
  3. Med Facebook kan du nå ut till din målgrupp på ett personligt plan. Vi gör också affärer med människor, inte företag.

Vill du börja med att skapa en företagssida på facebook? Kontakta oss så hjälper vi dig.


Tveka inte att dela med dig av innehållet om du tycker det är intressant!
Kontakta oss

Vi är inte inne just nu men skicka oss ett meddelande så återkommer vi!

Välkommen, frågor, funderingar, bekymmer? Vi hjälper dig gärna

tryck ENTER för att skicka...
Kontrollera din ranking i Google

Fyll i uppgifterna nedan så skickar vi dig en kostnadsfri rankingrapport!

Sökord 1*

Sökord 2

Sökord 3

Sökmotor (om inget anges används google.se)

Webbplats*

E-post*