För oss är ditt examensarbete ett utmärkt tillfälle att lära känna dig och få veta mer om dina idéer och din kompetens. För dig är det en möjlighet att uppleva hur det är att arbeta på SESNordic. Efter ett väl utfört examensarbete finns goda möjligheter till anställning.

Vilka är vi?

SESNordic är en ledande fullservicebyrå för digital marknadsföring, vilket inkluderar tjänster inom Sökmotoroptimering SEO, Google Ads, Sökmotormarknadsföring SEM, sökordsannonsering i bing och duckduckgo, Displayannonsering, Facebook-annonsering, Konverteringsoptimering, Google Analytics och utbildningar inom nämnda områden. Vi riktar oss till små och medelstora företag och organisationer i Norden och Europa och med vardagsrum i norra Sverige, Vilhelmina, har vi Världen som arbetsplats.

SESNordic är en dynamisk arbetsplats där vi lägger lika mycket fokus på att leverera goda resultat åt våra kunder som att se till att utveckla och stimulera våra medarbetare. Och vi har ordentligt kul på vägen. Om du gör ditt examensarbete hos oss kan du vara säker på att få bra handledning och att ditt arbete kommer att göra skillnad.

Aktuella Examensarbeten hos oss på SESNordic

Just nu har vi inga publicerade exjobb. Har du en ide du vill lyfta med oss? Tveka inte att ta kontakt.

Ersättning

SESNordic erbjuder en ersättning på 15.000 kr för ett utfört examensarbete. Ersättningen utgår efter att beställaren godkänt arbetet.

Boende

SESNordic erbjuder kostnadsfritt boende under tiden för examensarbetet.

För ytterligare information kring SESNordic och exjobb kontakta:

Rebecca Hansson | VD SESNordic
rebecca.hansson@sesnordic.se
+46 (0)70 – 359 62 10
+46 (0)940 – 125 55
Linkedin | Twitter