Julkalendern Lucka 1 – Introduktion

intro-tomtespegel

Äntligen är det dags för årets julkalender från SESNordic, vi kommer att ge 23 st gedigna tips kring vad man ska tänka på när det gäller att skapa en egen hemsida.

En butik eller restaurang lägger ner mycket tid och pengar på att hyllorna och lokalerna ska se bra ut och att det blir ett bra intryck för potentiella kunder som kommer in, självklart är det lika viktigt när det gäller sin hemsida på nätet.

Idag är vi experter på att söka och navigera oss runt på internet men vi är också bortskämda med snabba laddningstider och fina bilder. Surfar du in på en hemsida som laddar segt eller inte har ett tilltalande utseende bläddrar vi vidare. Man kan se hemsidan lite som ett första intryck när du träffar någon för första gången. Nästan direkt har du fått dig en uppfattning om vem personen är, oavsett om det är rätt eller fel så har du skaffat dig en bestämd uppfattning. Första intrycken kan vara svåra att sudda bort och därför är det väldigt viktigt att ge besökaren ett bra första intryck även när de klickar sig in på er hemsida.

Varför behöver jag en hemsida till mitt företag eller blogg?

En hemsida idag kan anses som ett måste. Och inget kan vara mer sant. Potentiella kunder eller läsare erbjuds tillgång till information oavsett när eller var de befinner sig. En hemsida erbjuder möjligheter att ta emot beställningar när och vart som helst i världen, så oavsett om du har ett företag som säljer produkter eller en blogg så hjälper hemsidan dig att ta dig ut i en enorm marknad. En hemsida är en av de mest kraftfulla marknadsföringsverktyg ett företag kan ha. Inget annat marknadsföringsverktyg når fler potentiella kunder än bra och välgjorda hemsidor.

Lycka till!

 

Har du frågor? Kontakta oss!