Vad ingår i utbildningen?

En hel dags utbildning inom Google AdWords med professionell och diplomerad utbildningsledare. Dokumentation av kursinnehållet (för att du enkelt skall kunna titta tillbaka när du sitter på ditt kontor igen) samt frukost, lunch och fika ingår.

Certifiering

Efter genomförd utbildning erhåller du ett personligt certifikat i Google AdWords. Vid slutet av dagen har du även möjlighet att på plats göra testet för att bli officiellt Google AdWords Certifierad av Google.

Early bird och 2 eller fler

Spara 1000 kr/person med early bird pris genom att boka kursen senast 4 veckor innan aktuell kursstart. Därefter gäller ordinarie pris. Är ni 2 eller fler som vill gå på kursen? Då erhåller ni även 10% rabatt/person. Rabatten dras av på fakturan.

 

Kurslokal

Kurslokalen är alltid centralt placerad, ljus, fräsch och välutrustad med modern teknik. Vi tycker även det är viktigt med riktigt god och näringsriktig mat under konferensdagarna och måltidspaketen innehåller givetvis både förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

 • Google AdWords Grund
 • Google AdWords Avancerad
 • Google AdWords Grund

  1. Vad kommer jag att lära mig?
  2. Innehåll kurs Google AdWords Grund
  3. Kursmål
  4. För vem?

  Kursen ger grundläggande kunskap och förståelse i Google AdWords både för din egna verksamhet och dina kunder. Kursen är en utmärkt grund och ger dig färdigheterna för att vidare genomgå officiell Google Adwords Certifiering. Efter genomförd utbildning erhåller du personlig certifiering för grundutbildning i Google AdWords. Vid slutet av dagen har du möjlighet att på plats göra det 1:a av 2 test för att bli officiellt Google AdWords Certifierad av Google.

  Vad kommer jag att lära mig under utbildningen?

  Efter kursen kommer du kunna hantera, optimera och utveckla Google AdWords-kampanjer både för den egna verksamheten eller för kunder. Du kommer dessutom ha de bästa förutsättningarna för att vidare certifiering i Google AdWords.

  Certifiering

  Efter grundutbildningen i Google AdWords erhåller du ett personligt certifikat där det framgår att du genomfört en grundutbildning i Google AdWords. Du kommer dessutom ha de bästa förutsättningarna att bli Google AdWords certifierad av Google. Vid slutet av dagen har du möjlighet att på plats göra det 1:a av 2 test för att bli Google AdWords Certifierad av Google.

  Innehåll kurs Google AdWords Grund

  Heldagsutbildningen är uppdelad på 4 st pass och avslutas med möjlighet att på plats göra 1:a Google AdWords testet-Fundamentals. Paus med fika både för- och eftermiddag.

  9.00 Frukost och registrering

  9.30 Utbildning
  – Introduktion till Google AdWords
  – Eget Google AdWords konto och hantering
  – Kampanjer, annonsgrupper och annonser
  – Matchningstyp för sökord
  – Språk och geografiska inriktningar
  – Olika annonsformat
  – Budget och budgivning

  12.30 Lunch

  13.30 Utbildning
  – Mätning och optimering
  – Beräkna ROI
  – Omvandlingsspårning
  – Prestanda, lönsamhet och tillväxt
  – Hantering av flertalet konton
  – MCC konton

  16.30 Avslutning och utdelning av personliga Certifikat av genomförd grundutbildning i Google AdWords.

  17.00 Test 1: Fundamentals (frivilligt)

  Kursens mål

  Du kommer efter avslutad utbildning att inneha goda praktiska och teoretiska kunskaper i Google AdWords samt känna till hur du på bästa sätt kan tillämpa den kunskapen i din verksamhet. Du kommer även ha de största förutsättningarna för att vidare bli certifierad i Google AdWords.

  För vem passar kursen?

  Kursen i Google AdWords riktar sig till dig som vill få en djupare förståelse för programmets många avancerade funktioner. Om du vill bli Google AdWords Certifierad av Google passar denna kurs utmärkt. Inga förkunskapskrav.

  Google AdWords Avancerad

  1. Vad kommer jag att lära mig?
  2. Innehåll kurs Google AdWords Avancerad
  3. Kursmål
  4. För vem?

  Kursen ger utmärkt kunskap och djup förståelse i Google AdWords både för din egna verksamhet och dina kunder. Kursen lär dig optimera och utveckla avancerade Google AdWords kampanjer och ger dig färdigheterna för vidare bli officiellt Google AdWords Certifierad av Google. Du kommer få möjligheten att göra det slutgiltiga och sista testet, Search Advanced, på plats. Efter genomförd utbildning erhåller du ett dessutom ett personligt certifikat för utförd avancerad utbildning i Google AdWords.

  Vad kommer jag att lära mig under utbildningen?

  Efter kursen kommer du kunna hantera, optimera och utveckla avancerade Google AdWords-kampanjer för den egna verksamheten eller för kunder. Syftet med kursen är att du ska klara av Search Advanced testet och bli officiellt certifierad i Google AdWords. Möjlighet att göra det andra och sista testet för att bli Google AdWords Certifierad av Google ges på plats.

  Certifiering

  Efter utbildningen i Google AdWords erhåller du ett personligt certifikat där det framgår att du genomfört en avancerad kurs i Google AdWords. Du kommer dessutom ha de absolut bästa förutsättningarna att bli Google AdWords Certifierad av Google. Vid slutet av dagen har du möjlighet att på plats göra det 2:a och slutgiltiga testet för att bli Google AdWords Certifierad av Google.

  Innehåll kurs Google AdWords Avancerad

  Heldagsutbildningen är uppdelad på 4 st pass och avslutas med möjlighet att på plats göra 2:a och slutgiltiga Google AdWords testet- Search Advanced. Paus med fika både för- och eftermiddag samt lunch 1 h.

  9.00 Frukost och registrering

  9.30 Utbildning
  – Genomgång av sökgrunderna
  – Organisera kampanjer och annonser i kontot
  – Alternativ för sökordsmatchning
  – Prestanda för konto, kampanjer och annonsgrupper
  – Förstå annonsposition och anonsranking
  – Faktisk CPC (cost-per-klick)
  – Annonsformat
  – Kvalitet på annons och webbsida

  12.30 Lunch

  13.30 Utbildning
  – Olika AdWords verktyg
  – AdWords Editor
  – Prestanda och rapportering
  – Optimera prestandan ytterligare
  – Lönsamma kampanjer
  – Budget mot prestanda
  – AdWords API

  16.30 Avslutning och utdelning av personliga Certifikat av genomförd Avancerad utbildning i Google AdWords.

  17.00 Test 2, sista testet: Search Advanced (frivilligt)

  Kursens mål

  Du kommer efter avslutad kurs att inneha mycket goda praktiska och teoretiska färdigheter i Google AdWords samt känna till hur du på bästa sätt kan tillämpa den kunskapen i din verksamhet. Du kommer även ha de bästa förutsättningarna för att klara det sista av Google AdWords testen för att slutligen bli officiellt certifierad i Google AdWords.

  För vem passar kursen?

  Google AdWords-kurs avancerad riktar sig till dig som redan har erfarenhet av Google AdWords och som har klarat av Google AdWords test 1, Fundamentals. Denna kurs riktar sig framförallt till de som vill bli Google AdWords certifierade, men även de som vill ta del av och lära sig de mer avancerade funktionerna av programmet.