Vad ingår i kursen?

En hel dags utbildning i konverteringsoptimering och A/B split test med Google Optimize med professionell och certifierad utbildningsledare. Dokumentation av kursinnehållet (för att du enkelt skall kunna titta tillbaka när du sitter på ditt kontor igen) ingår. Certifikat för genomförd utbildning utfärdas.

Certifikat

Efter genomförd heldagsutbildning erhåller du ett personligt certifikat i konverteringsoptimering genom Google Optimize.

Early bird och 2 eller fler

Spara 1000 kr med kod Early Bird genom att boka kursen senast 4 veckor innan aktuell kursstart. Därefter gäller ordinarie pris. Är ni 2 eller fler som vill gå på kursen? Då erhåller ni även 10% rabatt/person. Rabatten dras av på fakturan.

Kurslokal

Du deltar tryggt och säkert via Zoom. Kursledaren befinner sig i en ljus lokal med toppmodern teknik och inga störningsmoment. Ladda gärna upp med vatten och ett fruktfat 🙂

 • Konverteringsoptimering A/B test i Google Optimize
 • Konverteringsoptimering A/B test i Google Optimize

  1. Vad kommer jag att lära mig?
  2. Innehåll kurs Konverteringskonvertering A/B test i Google Optimize
  3. För vem?

  Vill du veta hur du kommer igång med konverteringsoptimering och A/B test i Google Optimize? Då är kursen A/B test i Google Optimize något för dig.

   

  Vad kommer jag att lära mig under kursen?

  Du kommer efter avslutad kurs i Konverteringsoptimering A/B test i Google Optimize att inneha goda praktiska och teoretiska kunskaper gällande A/B test och optimering för konverteringar. Du kommer bland annat lära dig viktiga verktyg för A/B test och konverteringsoptimering, vanliga fallgropar, hur du undviker dem och på bästa sätt lyckas samt hur det hela kan tillämpas i din verksamhet. Kursen ger dig kunskap och strategier för att själv arbeta vidare med konverteringsoptimering och A/B test i Google Optimize men du blir även en betydligt kunnigare beställare.

   

  Certifikat och Diplom

  Efter kursen Konverteringsoptimering A/B test i Google Optimize erhåller du ett personligt certifikat som visar att du genomfört en heldagsutbildning i A/B test för Google Optimize.

   

  Innehåll kurs Konverteringsoptimering A/B test i Google Optimize

  09.00 Välkommen och introduktion
  – Introduktion till kursen
  – Mål, syfte och upplägg

  09.30 Utbildning
  – Konverteringsoptimering
  – Webbanalys
  – Verktyg
  – Gruppövning

  12.30 Lunch

  13.30 Utbildning
  – A/B tester
  – Verktyg
  – Gruppövning

  14.30 Fika

  15.00 Utbildning
  – A/B test och konverteringsoptimering
  – Strategi och analysmodeller

  17.00 Avslutning. Certifikat för heldagsutbildning i Konverteringsoptimering A/B test i Google Optimize skickas

   

  Kursmål

  Du kommer efter avslutad kurs i Konverteringsoptimering CRO att inneha goda praktiska och teoretiska kunskaper gällande A/B test och optimering för konverteringar. Du kommer bland annat lära dig viktiga verktyg för A/B test och konverteringsoptimering, vanliga fallgropar, hur du undviker dem och på bästa sätt lyckas samt hur det hela kan tillämpas i din verksamhet. Kursen ger dig kunskap och strategier för att själv arbeta vidare med konverteringsoptimering och A/B test men du blir även en betydligt kunnigare beställare.

   

  För vem passar kursen?

  Kursen riktar sig till dig som vill få ökad kunskap och djupare förståelse för Konverteringsoptimering och A/B tester i Google Analytics. Du arbetar sannolikt som:
  – Marknadsförare
  – Webbredaktör
  – Kommunikatör
  – Webbstrateg
  – Webbansvarig
  – Inhouse SEO:are
  – Webbanalytiker

   

  Kursledare


  Rebecca Hansson

  Rebecca är grundare och VD på sökbyrån SESNordic där hon är rådgivare och konsult åt några av Nordens snabbast växande bolag. Rebecca Hansson har arbetat med sök sedan 2004, är certifierad i Google Ads, Google Analytics samt SEO och är en mycket uppskattad föreläsare och utbildningshållare både i Sverige och internationellt. Rebecca har genom åren bland annat utbildat åt Google, talat på SMX Advanced både i Sverige och Europa, utbildat 100-tals företag och samlat på sig 1000-tals utbildningstimmar.

  Sagt om Rebecca som utbildningshållare:

  Riktigt duktig som föreläsare och härligt att hon vågar vara sig själv!
  Så engagerad och bra kunskapsöverföring
  Mycket kunskap bakom!

  Vanliga frågor kring våra nya distansutbildningar

  Är innehållet desamma även om det är en distanskurs?

  Ja, innehållet är desamma. Kursledaren kommer att guida dig igenom de olika momenten just som vid fysiska utbildningar.

  Krävs det någon speciell utrustning för mig som deltagare på en distanskurs?

  Du behöver en dator eller platta samt internetuppkoppling. Vi använder tjänsten Zoom och länk till mötet skickas till din epost i anslutning till mötet. Du behöver inte i förväg installera något program alls. Bara att klicka på länken du får så är du inne i kursen.

  Kommer jag att kunna ställa frågor under dagen till kursledaren?

  Självklart! Du kommer kunna ställa frågor hela dagen och även ha möjlighet att diskutera med dina kurskamrater.

  Några av de företag vi redan utbildat