Öka er kunskap inom SEO, SEM, Google Analytics och digital marknadsföring

Kundanpassade utbildningar spelar en central roll i SESNordics tjänsteutbud. Ökad förståelse genom kunskapsöverföring och utbildning till och för våra uppdragsgivare ger en enorm konkurrensfördel när det gäller att bli verkligt sökbar och stärka sitt varumärke.

 

Kundanpassade utbildningar

En kundanpassad utbildning genomförs endast för personer från samma företag/organisation. Utifrån ert behov tar vi fram en skräddarsydda agenda och alla övningar och exempel utgår från er egen webbplats så att ni snabbt kan tillämpa kunskaperna i praktiken.

Vi har utfört och skräddarsytt ett flertal utbildningar och kurser inom Sökmotoroptimering, Google Ads, SEM, CRO, Google Analytics, Sökordsannonsering och SMM som riktar sig till företag som vill få ett större grepp om och större förståelse för sökmotoroptimering och marknadsföring i sökmotorerna. Här har vi genom vår långa och breda erfarenhet av utbildningar inom sökområdet för företag och organisationer sammanställt svaren på de mest frekvent ställda frågorna samt de mest eftertraktade momenten.

 

Vi erbjuder även löpande öppna kurser

Våra eftertraktade öppna kurser är lämpliga för samtliga som vill lära sig mer inom digital marknadsföring och det flesta av kurserna hålls på både grund- och avancerad nivå. Gemensamt är att de passar de som vill lära sig mer och vill få de bästa förutsättningarna att själv kunna arbeta vidare. Våra öppna kurser blir snabbt fullbokade.