Webbutvecklare med fokus på WordPress och framtidens lösningar

Vi söker dig som vill vara en betydande part i ett ambitiöst företag med siktet uppåt och framåt! På SESNordic är du med och utvecklar framtidens webblösningar för både små och stora varumärken i en mängd olika branscher.  Vi söker dig med stort engagemang som vill hitta lösningar för framtidens utmaningar. Pratar vi om dig? Sök tjänsten nu!

Till tjänsten som webbutvecklare

SEO / SEM konsult

På SESNordic arbetar du tillsammans med några av Sveriges främsta SEO / SEM-konsulter. Vi ställer höga krav på våra medarbetare men erbjuder en varierande, självständig och utvecklande arbetsplats. Som SEO / SEM konsult på SESNordic har du möjlighet att växa inom sök och digital marknadsföring och, inte att förglömma, samtidigt ha riktigt roligt på vägen.

Läs mer om tjänsten som SEO / SEM konsult

Account Manager

Som Account Manager ingår bland annat att hitta proaktiva och innovativa lösningar på kundens utmaningar i syfte att generera största möjliga affärsnytta. Det är viktigt att du har en stark egen drivkraft, då framgången helt är upp till oss i teamet. Det betyder också att det finns mycket stora möjligheter att påverka både det dagliga arbetet och vår långsiktiga strategi.

Läs mer om tjänsten som Account Manager

Examensarbete

För oss är ditt examensarbete ett utmärkt tillfälle att lära känna dig och få veta mer om dina idéer och din kompetens. För dig är det en möjlighet att uppleva hur det är att arbeta på SESNordic. Efter ett väl utfört examensarbete finns goda möjligheter till anställning. Vi erbjuder en ersättning på 15.000 kr för ett väl utfört examensarbete samt gratis boende i vildmarken.

Läs mer om aktuella exjobb hos oss