SEO / SEM konsult på SESNordic

Vill du arbeta tillsammans med några av branschens ledande SEO / SEM konsulter?

Vi söker en drivande SEO / SEM konsult som vill arbeta med den senaste tekniken inom sökmotoroptimering och sökmarknadsföring i en starkt växande digital bransch.

På SESNordic arbetar du tillsammans med några av Sveriges främsta SEO/SEM-konsulter. Vi ställer höga krav på våra medarbetare men erbjuder en varierande, självständig och utvecklande arbetsplats. Som SEO / SEM konsult på SESNordic har du möjlighet att växa inom sök och digital marknadsföring, får utrymme för egna önskemål i en spännande miljö tillsammans med beslutsfattande personer på olika företag och, inte att förglömma, samtidigt ha riktigt roligt på vägen.

Som SEO / SEM konsult ingår bland annat att proaktivt planera, driva och följa upp långsiktiga SEO / SEM strategier samt att tillsammans med kunderna arbeta mot gemensamt framtagen målsättning.

Vi söker dig som har:

 • Akademisk examen eller annan relevant utbildning inom systemutvecklingsområdet
 • Dokumentera kunskap om JavaScript
 • Dokumenterad kunskap om Ajax och jQuery
 • Grundläggande kunskap inom HTML 5
 • Dokumenterad kunskap om CSS
 • Grundläggande kunskaper inom SQL
 • Erfarenhet av och/eller certifiering inom WordPress
 • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande med certifieringar i Google Analytics och Google AdWords.

Vi erbjuder:

På SESNordic har du tillgång till allt som händer – samtidigt som du har möjlighet att påverka mycket i det lilla bolaget.

Du har goda möjligheter att påverka din roll, dina arbetsuppgifter och vårt erbjudande. Hos oss får du möjligheten att utvecklas genom att arbeta med duktiga kollegor som brinner för vad de jobbar med.

 

 • Projektleda, planera och utföra SEO / SEM aktiviteter för kunder inom den europeiska marknaden
 • Upprätta och underhålla en professionell affärsrelation med våra kunder
 • Nå och överträffa kundernas mål
 • Ansvara för leverans, budgetkontroll och kvalitetssäkring
 • Analysera, sammanställa och rapportera upparbetat resultat
 • Operativt leda SEO / SEM aktiviteterna och föra kundens digitala sökstrategi framåt

Tjänsten är på heltid och placering är i Vilhelmina. En del resor, huvudsakligen inom Sverige, kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan per mail till rekrytering@sesnordic.se eller per post. Intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Din ansökan ska innehålla:

Ditt CV
Kort beskrivning om varför du är rätt person för tjänsten.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Rebecca Hansson, VD SESNordic, på 070-3596210 eller rebecca.hansson@sesnordic.se.

Om SESNordic

SESNordic är en renodlad fullservicebyrå för tjänster inom sök, sökstrategier och marknadsföring i sökmotorerna, vilket inkluderar tjänster inom Sökmotoroptimering SEO, Sponsrade länkar, Strategier för Digital marknadsföring, Mobil annonsering, Annonsering i Sociala Medier, Konverteringsoptimering, Webbanalys och utbildningar inom nämnda områden.

SESNordic riktar sig till små och medelstora företag och organisationer som vill ta ett ordentligt grepp om sin sökstrategi. Vi har möjligheten att kunna erbjuda små och medelstora företag en högklassig expertis inom sök.

SESNordic är Google AdWords Certified Partner och samtliga medarbetare på SESNordic är Certifierade i Google Analytics och SEO. Med vardagsrum i norra Sverige har vi hela Norden, Europa och Världen som arbetsplats.

SESNordic kännetecknas av hög kvalitet, hög kompetens samt proaktivt projektledningsarbete.

SESNordic levererar RESULTAT.