Webbutvecklare med fokus på WordPress och framtidens lösningar

Vi söker dig som vill vara en betydande part i ett ambitiöst företag med siktet uppåt och framåt! På SESNordic är du med och utvecklar framtidens webblösningar för både små och stora varumärken i en mängd olika branscher.  Vi söker dig med stort engagemang som vill hitta lösningar för framtidens utmaningar. Pratar vi om dig? Sök tjänsten nu!

Om tjänsten

Marknaden för webblösningar, e-handelslösningar och digital marknadsföring växer rekordartat och här verkar SESNordics potential vara till synes omättlig! Med målet att fyrdubbla vår omsättning till år 2020 behöver vi nu stärka upp vårt team med nya engagerade och talangfulla medarbetare. Därför söker vi webbutvecklare som vill hoppa på tåget mot morgondagens spännande uppdrag.

På SESNordic arbetar du i ett mindre team där vi ser möjligheter till ömsesidig kunskapsväxling som leder till smartare lösningar. Här möter du personer med höga ambitioner och engagemang för samma mål – att skapa mervärde för kunderna med hjälp av smarta lösningar för deras digitala satsning.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på SESNordic bygger du snabba, dynamiska och föränderliga sajter och e-handelslösningar i WordPress, anpassade för dagens och morgondagens webb. Arbetet sker mestadels i projektform där dialogen med kund är ständig, nära och central utifrån de olika delmomenten i projekten. Du kommer även att:

 • Jobba med hela processen från analys till test med primärt fokus på utvecklingsfasen
 • Vara delaktig i dialoger med kund för att hitta den bästa lösningen och planera framtida projekt
 • Vara med och utveckla morgondagens digitala lösningar.

Tjänsten passar dig som är trygg i din roll som webbutvecklare och har ett stort intresse för digital lösningar. SESNordic är företaget där din röst blir hörd och där du ständigt behöver utvecklas. Du drömmer om att jobba med kreativa lösningar, söker ett företag med en fantastisk framåtanda där nytänkande är ytterst centralt i verksamheten.

Vi söker dig som

 • Innehar en högskoleexamen inom relevant område, exempelvis datavetenskap
 • Har goda kunskaper i JavaScript, jQuery och Ajax
 • Har goda kunskaper i HTML, PHP, CSS
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i arbetet.

Det är meriterande om du

 • Har kunskap/erfarenhet av vanliga CMS som exempelvis WordPress, Joomla, Magento
 • Har kunskap/erfarenhet av SEO, webbanalys, SEM och digital marknadsföring
 • Har varit engagerad i/sysselsatt med relevanta fritidsprojekt

Som person är du flexibel och öppen för nya möjligheter och uppdrag. Din problemlösningsförmåga gör att du nyfiket tar tag i de utmaningar du möter. Vi ser att ditt arbetssätt präglas av noggrannhet där ingenting lämnas åt slumpen, samtidigt som du håller dig till uppsatta tidsramar. Du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines. Du samarbetar gärna med andra och ser teamet som en källa till kunskap och utveckling.

Tjänsten är på heltid och placering är i Vilhelmina. En del resor, huvudsakligen inom Sverige, kan förekomma. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan per mail till rekrytering@sesnordic.se. Intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Din ansökan ska innehålla

 • Ditt CV
 • Kort beskrivning om dig och varför du vill arbeta med teamet hos oss

Vid frågor kring tjänsten kontakta

Rebecca Hansson, VD SESNordic
070-3596210
rebecca.hansson@sesnordic.se

Om SESNordic

SESNordic är ett ungt och starkt växande bolag inom digital marknadsföring och webbutveckling. Vi utvecklar webblösningar i WordPress och hjälper våra kunder till god synlighet i sökmotorerna och till fler affärer.

Med vardagsrum i norra Sverige har vi hela Norden, Europa och Världen som arbetsplats.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och en dedikerad chef erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och andra förmåner.

SESNordic kännetecknas av hög kvalitet, hög kompetens samt proaktivt projektledningsarbete. Och vi levererar RESULTAT.