Det går fort när man har roligt – Tack för den här gången Moa Wistemar!

Oj vad tiden rusat iväg. Idag var det dags för oss att säga hej då och Stort Tack och Stora Lyckönskningar till Moa Wistemar!

Moa Wistemar har praktiserat hos oss på SESNordic under 3 veckor och vi kommer sakna henne. Moa, som studerar 2:a året på HA – Handels- & administrationsprogrammet vid Malgomajskolan i Vilhelmina, har bland annat jobbat med Google AdWords, fotografering och redigering av bilder i Photoshop, nuläges- och rankinganalyser för att nämna en del.

– Det har varit roligt att få ha Moa här i teamet. Det är en duktig tjej, säger Rebecca Hansson, VD SESNordic.

FullSizeRender

– Under de tre veckor som jag har praktiserat här på SESNordic så har jag lärt mig otroligt mycket! Det har varit en väldigt lärorik arbetsplats och jag har fått arbeta med väldigt trevliga människor, berättar Moa Wistemar.

– Jag har bland annat fått lära mig hur Google AdWords fungerar och funderar nu på att lära mig mer och certifiera mig inom det. Jag har även fått arbeta med att göra nulägesanalyser, sökordsanalyser och rankingrapporter vilket har gett mig mer förståelse över att man faktiskt kan påverka sina resultat på Google. SESNordic har varit en väldigt annorlunda men samtidigt väldigt rolig praktikplats som gett mig inspiration att eventuellt vidareutbilda mig, avslutar Moa.

 

 

Har du frågor? Kontakta oss!