Nya datum för kurser i SEO, Google Analytics, Google Adwords och Digital marknadsföring

SESNordic presenterar datum gällande kurser inom onlinemarknadsföring och sök för q3 och q4 2016 i Stockholm. Förutom heldagskurserna i Google Analytics, Google AdWords och Sökmotoroptimering SEO fortsätter SESNordic med de efterlysta och omfångsrika 2-dagars kurserna i SEO och Skriva för webben samt SEO, Digital marknadsföring och Google Analytics.

– Det är ett grundat beslut att fortsätta med 2-dagars kurserna där vi har möjlighet att gå mer in på djupet i ämnet. Dessa kurser, SEO, Digital marknadsföring och Google Analytics samt SEO och Skriva för webben, har även visat sig vara mycket eftertraktade och kompletterar väl vårt utbud på ett bra sätt. Vi har fått mycket god respons och höga betyg på våra öppna utbildningar samt förfrågningar om vi inte kan anordna fler nischade kurser, säger Rebecca Hansson VD SESNordic.

Rebecca Hansson, VD SESNordic, utbildar i digital marknadsföring.

Rebecca Hansson, VD SESNordic, utbildar i digital marknadsföring.

Vilken är målgrupp för kurserna?

– Våra kurser är öppen för samtliga som vill lära sig mer inom onlinemarknadsföring och det flesta av kurserna erhålls på både grund- och avancerad nivå. SEO, Digital marknadsföring och Google Analytics samt SEO och Skriva för webben är båda grundkurser. Gemensamt för SESNordics kurser är att de passar den som vill lära och få de bästa förutsättningarna att själv kunna arbeta vidare med sök och digital, säger Rebecca Hansson.

Hur bokar man in sig på en kurs?

Enklast bokar du in dig/er via webben på SESNordics kurssida. Det går även utmärkt att maila, info@sesnordic.se, eller ringa, 0940 125 55, till SESNordic för att boka plats på en kurs.

Samtliga kurser för q3 och q4 finns på SESNordics kurssida.

Genom att fortsätta med denna satsning hoppas vi på ytterligare möjlighet att sprida information och kunskap inom digital marknadsföring samt hjälpa fler företag att växa och utvecklas på webben, avslutar Rebecca Hansson, ledande inom sökmotoroptimering SEO.

 

Har du frågor? Kontakta oss!