SESNordic fortsätter att växa och hälsar SEO/SEM konsult Joakim Olofsson Välkommen!

Joakim Olofsson - Project Manager/Search Consultant
070 551 66 35
joakim@sesnordic.se

SESNordic Välkomnar ännu en konsult till företaget. Joakim Olofsson heter nytillskottet som kommer att arbeta tillsammans med teamet för SEM, SEO och PPC.

Joakim Olofsson har en teknisk bakgrund inom data- och kommunikationsteknik och en gedigen kunskap inom redaktionell digital kommunikation, CSS-baserad webbdesign och ett flertal CMS (Content Mangement System) som SESNordics kunder använder sig av. Joakim kommer, direkt efter avslutad internutbildning inom sök, påbörja sin fulla roll som projektledare och SEO/SEM-konsult på SESNordic. Kort därefter väntar Certifieringar i både Google Analytics och Google AdWords.

joakim-sesnordic-seo-konsult

Det blir riktigt spännande att arbeta på en byrå i en så expansiv och spännande bransch som SESNordic arbetar inom. Digitala medier, webb och i synnerhet sökbranschen har alltid varit intressant för mig personligen och jag hoppas kunna bidra med min bakgrund inom data- och kommunikation och ser verkligen fram emot att lära mig mer av SESNordics kunniga och professionella medarbetare, säger Joakim Olofsson.

Jag är mycket glad över att Joakim valt att börja hos oss på SESNordic. Joakims vetgirighet, bakgrund och erfarenheter inom just data- och kommunikationsteknik är helt rätt och han kommer efter avslutad internutbildning inom sök att kliva rätt in i ett par nya, riktigt spännande projekt, säger Rebecca Hansson, VD SESNordic.

Sökmotormarknadsföring är ett av de mest expansiva områdena inom digital marknadsföring och därför fortsätter vi att satsa på utveckling av Nordens bästa tjänster inom organisk sökmotoroptimering, sponsrade länkar och webbanalys för små och medelstora företag, avslutar Rebecca.

 

Har du frågor? Kontakta oss!