SESNordic nominerad till Västerbotten Grand Pris

SESNordic nominerad till Västerbotten Grand Pris

SESNordic – En digital byrå med rötterna i Vilhelmina, som sticker ut och arbetar hårt för att stå konkurrenskraftiga på en global marknad.

– Att bli nominerad till Västerbotten Grand Pris är hedrande och något vi uppskattar väldigt mycket, säger Rebecca Hansson, VD och grundare av SESNordic.

Västerbotten Grand Pris är en utmärkelse som årligen delas ut av Region Västerbotten, och har instiftats för att uppmärksamma en aktör från länet som genom sitt sätt att arbeta har attraherat människor från världens alla hörn.

2012 slog SESNordic upp portarna i Vilhelmina, Västerbottens inland. Med vardagsrum i Vilhelmina har de hela världen som arbetsplats.

– Då vi arbetar med digitala medier och internet har det ingen betydelse var vi sitter. Vi har definitivt kapacitet att arbeta med kunder i hela världen dels eftersom vi besitter kunskapen men också för att vi med internet och ny teknik har den möjligheten, säger Rebecca Hansson.

Rebecca Hansson är en av Sveriges främsta senior sökkonsulter och hon har gedigen kunskap inom sökmotoroptimeringsökmarknadsföring och webbanalys med Google Analytics. Rebecca har idag över 14 års erfarenhet av teknikdrivna och integrerade sökstrategier för företag och organisationer och är en uppskattad kursledare, presentatör och talare på relevanta event.

Förutom SESNordics huvudspår som konsulter inom SEO och SEM så utbildar Rebecca Hansson frekvent inom SESNordics arbetsområde. Rebecca är lika kunnig inom sitt område som hon engagerarat kan förklara komplexa ämnen på ett enkelt och tydligt sätt.

– Att utbilda befintliga kunder har jag gjort i många år. Då handlade det exempelvis om att utbilda det tekniska teamet på ett företag i teknisk SEO. Just då jag startat SESNordic kom en hel del förfrågningar om vi inte även anordnade öppna utbildningar, som företag kunde anmäla sig till. Klart vi skulle ha det! Och på den vägen är det. Vi har utbildat allt från stora varumärken, banker och börsnoterade bolag till små-, mindre och enmansföretag. Fantastiskt roligt. Och det har även kursdeltagarna tyckt då de insett vad detta faktiskt har givit dem tillbaka 🙂 Nu har vi även ingått ett samarbete för 2018 med Resumé (en del av Bonnier Business Media.) där vi i första hand kommer hålla utbildningar inom SEO – Sökmotoroptimering.

– Jag ser ljust på SESNordics framtid och vår bransch och hoppas att fler upptäcker möjligheterna och fördelarna med att driva ett techbolag i inlandet, fortsätter Rebecca Hansson.

Avslutningsvis vill Rebecca tacka sina medarbetare och för nomineringen till Västerbotten Grand Pris.

– Ja verkligen stort tack! Och jag vill även tacka mina medarbetare, utan dem skulle det inte fungera. Vi är ett bra team tycker jag, avslutar Rebecca Hansson, VD och grundare av SESNordic.

Har du frågor? Kontakta oss!