SESNordic rekryterar SEO konsult Robin Forsberg

Robin Forsberg - Project Manager/Search Consultant
070 219 88 03
robin.forsberg@sesnordic.se

SESNordic fortsätter stärka sin position på marknaden och välkomnar ännu en SEO konsult till företaget. Robin Forsberg heter nytillskottet som tillsammans med teamet kommer ansvara för att operativt projektleda, planera och utföra SEO / SEM aktiviteter för kunder inom den europeiska marknaden. Tjänsten tillträddes 13 april 2015.

Robin har en kandidatexamen i Informatik från Umeå universitet med inriktning Systemvetenskap. Förutom gedigna kunskaper i CSS-baserad webbdesign, webbdesign med JavaScript, DOM, Java och C# innehar Robin värdefulla kunskaper inom projektledning, arbetsmetoder och affärsutveckling vilket väl kan tillämpas i ett strategiskt SEO arbete. Robin kommer direkt från avslutade studier vid Umeå universitet där han parallellt även arbetade vid universitets IT-avdelning som IT-tekniker.

Robin Forsberg SEO SESNordic

– Sök är ett av de snabbast växande områdena inom marknadsföring och SESNordic är ett av de främsta bolagen inom sökmarknadsföring i Sverige så det ska verkligen bli spännande att få jobba med de bästa i branschen. Jag fram emot att fördjupa mig och utvecklas inom området tillsammans med drivna och kompetenta kollegorsäger Robin Forsberg.

– Jag är mycket glad över att Robin valt att börja hos oss på SESNordic. Robins profil och bakgrund är helt rätt och han kommer efter avslutad internutbildning inom sök att kliva rätt in i ett par nya, riktigt spännande projekt, säger Rebecca Hansson, VD SESNordic.

– Sökmarknadsföring är ett av de mest expansiva områdena inom digital marknadsföring och därför fortsätter vi att satsa på utveckling och försäljning av Sveriges bästa tjänster inom organisk sökmotoroptimeringsponsrade länkar och webbanalys för små och medelstora företagavslutar Rebecca.

Har du frågor? Kontakta oss!