SESNordic Välkomnar Account Manager Alexander Svanlund till teamet i Vilhelmina

SESNordic i Vilhelmina fortsätter att växa på marknaden och rekryterar Account Manager Alexander Svanlund till teamet.

SESNordic fortsätter stärka sin position på marknaden och välkomnar Alexander Svanlund till tjänsten som Account Manager.  Alexander ansvarar för att tillsammans med försäljningsteamet operativt utarbeta långsiktiga och goda kundrelationer, initiera egna kundrelaterade projekt samt att i samråd med ledningen strategiskt utveckla försäljningen av tjänster inom sökmotor- och responsmarknadsföring i Norden. Tjänsten tillträddes 1 maj 2016.

Alexander Svanlund har en gedigen sälj- och mediebakgrund. Alexander kommer senast från uppdrag på datakonsultföretaget Datakompisen där han arbetat både som produktionschef och Key Account Manager med ansvar för större kunduppdrag. Alexander har även en bakgrund som områdeschef Västerbotten på Relacom AB där arbetet innefattade bland annat ekonomi och personalfrågor men även ansvar för att skapa och knyta lokala affärer och kunduppdrag.

Alexander Svanlund, Account manager SESNordic

Alexander Svanlund, Account manager SESNordic

Det känns bra att ansluta till SESNordics team av specialister inom responsmarknadsföring. Jag ser fram emot att få bidra med min kunskap och mina erfarenheter samtidigt som jag känner att SESNordics nära samarbete med sina kunder kommer ge mig goda förutsättningar att utvecklas inom sökområdet, säger Alexander Svanlund Account Manager SESNordic.

Alexander är med hans kunskap och erfarenhet inom teknik, sälj och marknadsföring en stor tillgång för oss på SESNordic. Jag är mycket glad över att Alexander valt att börja hos oss och ser fram emot en fortsatt utvecklande tid, säger Rebecca Hansson VD SESNordic.

– Sökmotormarknadsföring är ett av de mest expansiva områdena inom digital marknadsföring och därför fortsätter vi att satsa på utveckling av Nordens bästa tjänster inom organisk sökmotoroptimeringsponsrade länkar och webbanalys för små och medelstora företag, avslutar Rebecca, ledande inom sökmotoroptimering (SEO).

 

Har du frågor? Kontakta oss!