SESNordic växer och söker Projektledare inom Sökmotoroptimering SEO & Sökmotormarknadsföring SEM

SESNordic söker drivande medarbetare till kontoret i Vilhelmina

sesnordic-team

SESNordic är en fullservicebyrå för tjänster inom sök, sökstrategier och marknadsföring i sökmotorerna, vilket inkluderar SEO, SEM, PPC, strategier för digital marknadsföring, mobil annonsering, Facebook annonsering, konverteringsoptimering, webbanalys och utbildningar inom nämnda områden.

Med säte i norra Sverige, Vilhelmina, har SESNordic hela Norden, Europa och Världen som arbetsplats.

Det är en förmån att driva och utveckla företag i Norrlands inland och eftersom vi arbetar med webben har det heller ingen betydelse var vi fysiskt är placerade. Internet gör det inte bara möjligt, utan gör även arbetet fördelaktigt, effektivt och tidssparande med ex webb- och telefonmöten. Givetvis blir det även en del resande då det är både trevligt och viktigt att också träffa kunder och samarbetspartners samt då vi utbildar och håller kurser inom vårt verksamhetsområde. Flygplatsen i Vilhelmina har dagliga direktflyg till och från Stockholm vilket fullt möjliggör en arbetsdag i Stockholm, så både nätet och flyget är oerhört viktigt för vår verksamhet, säger Rebecca Hansson, VD SESNordic.

SESNordic har idag kunder i hela Norden och målgruppen är små till medelstora företag som vill ta ett genomgående grepp om sin sökstrategi och digitala marknadsföring. Sökmotormarknadsföring är ett av de mest expansiva områdena inom digital marknadsföring och utvecklingen går snabbt framåt.

Det är självklart fantastiskt roligt att vi har behov att anställa fler duktiga personer till bolaget. Fokus är att leverera ordentliga resultat till våra kunder och för detta krävs engagerade medarbetare som hänger med i utvecklingen och ligger i framkant för att kunna arbeta proaktivt och guida rätt i SEO-världen. Och SESNordics nya medarbetare kommer att få arbeta tillsammans med några av SEO-områdets bästa SEO och SEM konsulter, avslutar Rebecca Hansson.

Till annonsen för projektledare och konsult inom SEO / SEM

 

Har du frågor? Kontakta oss!