SESNordic i Vilhelmina växer och söker nu webbutvecklare inom WordPress

Nyrekrytering väntas på SESNordic i Vilhelmina

Marknaden för webblösningar, e-handelslösningar och digital marknadsföring växer rekordartat och här verkar SESNordics potential vara till synes omättlig. Med målet att fyrdubbla omsättningen till år 2020 behöver SESNordic nu stärka upp sitt team med nya engagerade och talangfulla medarbetare.

Det är fantastiskt roligt att befinna sig i den expansionsfas vi gör. I synnerhet när marknad och efterfrågan av våra typer av tjänster slår i taket, säger Rebecca Hansson, VD SESNordic.

SESNordic är ett ungt och starkt växande bolag inom digital marknadsföring och webbutveckling. SESNordic utvecklar webblösningar i WordPress och hjälper deras kunder till god synlighet i sökmotorerna och fler affärer genom sökmotoroptimering, sökordsannonsering, webanalys och sociala medier.

SESNordic utbildar även frekvent inom sitt verksamhetsområde.

Med vardagsrum i norra Sverige har de hela Norden, Europa och Världen som arbetsplats.

SESNordic strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Utöver kollektivavtalsenliga villkor erbjuder SESNordic förmåner såsom ny teknik och friskvårdsbidrag.

Rebecca Hansson ler och fortsätter.

De som arbetar på SESNordic är givetvis otroligt viktiga, utan engagerade och motiverade medarbetare hade vi inte varit där vi är idag, det är solklart. Ett fungerande sätt att visa uppskattning tycker jag är genom att ge utrymme i form av mycket eget ansvar och förmåner de verkligen har nytta utav. Och trygghet genom kollektivavtalsenliga villkor tycker jag är en självklarhet idag. Dessutom gör det mitt arbete lite enklare.

Målet att fyrdubbla omsättningen till 2020. Hur ska ni lyckas med det?

Här gäller det att fortsätta i den riktning vi arbetar utifrån idag samt att hitta rätt medarbetare. Vår största urmaning är just att finna medarbetare med den kompetens vi behöver men framförallt med det driv vi söker efter. Men hittills har vi lyckats och jag ser idag inga tecken på att vi inte skulle fortsätta att lyckas med det, avslutar Rebecca Hansson.

Mer information kring tjänsten “Webbutvecklare med fokus på WordPress” på SESNordic

För ytterligare information kontakta

Rebecca Hansson, VD SESNordic
070 359 62 10
rebecca.hansson@sesnordic.se

Har du frågor? Kontakta oss!