Fullservice SEO-byrå

Vi kan digital marknadsföring. Vi hjälper er att ta fram både strategi och handlingsplan för att på bästa sätt synas i det digitala medielandskapet. Vi ser till att ni når rätt målgrupp vid rätt tidpunkt i bästa möjliga kanal.

Ledande

Vi är en av Sveriges ledande SEO-byråer och SEO- och SEM specialisterna på SESNordic har mångårig erfarenhet av fullständiga sökstrategier både för små och medelstora företag i konkurrensutsatta branscher.

Experter

Våra experter är certifierade inom vårt verksamhetsområde och SESNordic är givetvis Google Partner. Vi anordnar även löpande både öppna och skräddarsydda utbildningar inom sökmotoroptimering och digital marknadsföring och är flitigt anlitade föreläsare.

Kunskapsöverföring

Vårt arbete genomsyras av kunskapsöverföring. Genom fokus på kompetens, strategiska lösningar, kontinuerlig analys och optimering arbetar vi resultatfokuserat för att nå våra kunders målsättningar.

Om SESNordic AB SEO-byrå

SESNordic är en ledande fullservice SEO-byrå för digital marknadsföring, vilket inkluderar tjänster inom sökmotoroptimering (SEO), resultatbaserad sökmotoroptimering för -ehandel, sökmotorannonsering med Google Ads, bing och DuckDuckGo, sökmotormarknadsföring SEM, displayannonsering, Facebook-annonsering och annonsering i sociala medier, konverteringsoptimering, Google Analytics och utbildningar inom nämnda områden.

Vår målgrupp och arbetssätt

SESNordic riktar sig till små och medelstora företag och organisationer som vill ta ett ordentligt grepp om sin sökstrategi och digitala marknadsföring.

Vi har möjligheten att erbjuda små och medelstora företag en högklassig expertis inom sökmotormarknadsföring och våra uppdrag kännetecknas av hög kvalitet, hög kompetens samt proaktivt och effektivt projektledningsarbete. Och vi levererar Resultat.

Vi arbetar som konsulter med expertkunskap inom sökmotormarknadsföring och bidrar med all nödvändig kunskap och insikt i strategiskt sälj- och sökarbete som faktiskt krävs för riktiga resultat och konverteringar.

Många gånger utgör vi en del i det interna teamet för marknadsföring och webb där vi driver sökperspektivet och därmed utgör en stort stöd åt den interna organisationen.

Ibland utför vi kortare konsultinsatser. Inget kunduppdrag är det ena likt – allt anpassas efter just specifik situation, målgrupp och önskemål.

Vår kompetens

Med över 20 års erfarenhet av webbutveckling och mer än 16 års erfarenhet av att arbeta med resultatinriktade sökstrategier är vi veteraner inom området.

Samtliga medarbetare på SESNordic är certifierade experter inom sökmotoroptimering, Google Ads, Google Analytics och sociala medier. SESNordic är även Google Partner.

Vad kan vi hjälpa er med?

  • Resultatinriktad SEO, sökmotoroptimering som ger höga placeringar i sökmotorerna, relevant trafik till webbplatsen och kvalitativa träffar i sökresultatet
  • Riktigt lyckade kampanjer för Google Ads, PPC, displayannonsering och annonsering i Facebook. Här tar vi reda på vilka sökord och sökfraser som faktiskt genererar intäkter tillbaka till er
  • Att verkligen analysera och utveckla värdet av er webbplats, sätta upp konverteringsmätning och därmed hjälpa er att satsa på det ni verkligen får något tillbaka på
  • Att mäta även annan digital marknadsföring, såsom bannerannonsering eller annonsering via bloggar eller nätverk. Vad gjorde besökarna efter att de klickat sig in på er webbplats?
  • Konverteringsoptimering och A/B split tester
  • Google Shopping och annonsering i YouTube
  • Annonsering i sociala medier som Facebook
  • Vi bidrar med all nödvändig information, kunskap och insikt gällande strategiskt sökarbete för webb och hjälper er att lyckas i er digitala marknadsföringssatsning

Vi hjälper våra kunder till ökad försäljning, fler kunder och större intäkter (och minskade kostnader) och till det positiv varumärkesspridning.