Nuläge och mätning

Vi ser till att Google Analytics spårning av e-handel kommer på plats, antingen via Google Analytics eller Google Tag Manager. Vi implementerar om ni önskar eller så gör ni det själva.

Betala bara för resultat

Vi debiterar från 0.0% upp till 6.5% av den överskjutande delen i din ökade försäljning. Vi har en väl arbetad och beprövad matris baserad på både trafik och försäljning. Den innebär att ju mer dina intäkter ökar, desto mer får vi. En smart win-win helt enkelt.

Ingen bindningstid

Vi tillämpar endast 1 månads uppsägningstid oavsett det rör sig om resultatbaserad SEO. Vi är så säkra på att din försäljning kommer att öka att vi tar den risken.

Dina ökade intäkter

Du kommer kunna följa dina ökade intäkter genom Google Data Studio och Google Analytics. Vi hjälper dig att sätta upp överskådliga och tydliga rapporter som visar resultatet svart på vitt. Fakturering sker månadsvis i efterskott, baserat på vad mätningen utvisar.

Kostnadsfri offert för Resultatbaserad SEO

Betala bara om din försäljning ökar – Det är resultatbaserad SEO

Har du en e-handel som behöver SEO? Då har du kommit helt rätt. Vi har i många år erbjudit företag med e-handel en resultatbaserad lösning där du som kund endast betalar då vi genererar ökad försäljning till dig.

Vår matris

Grunden till vår matris lades redan 2016 och modellen är enkel. Ju större intäkter du får desto större provision får vi, upp till ett tak givetvis. Taket är 6.5 % av den intäktsökning vi genererat.

Vad krävs av dig?

Att du idag har en e-handel. Spelar ingen roll om du ännu inte fixat Google Analytics spårning för e-handel. Det implementerar vi åt dig.

Du som kund riskerar inget. Vi tar inte betalt om vi inte lyckas öka din försäljning. Det är vi som tar risken och i och med att vi är så säkra på att lyckas så är den risken värd att ta för oss.

Betalar jag verkligen bara om min försäljning ökar?

Ja. Och för att vi ska komma upp i att kunna debitera 6.5 % krävs en rejäl ökning i försäljningen.

Det du kan vara helt säker på

Vi kommer att arbeta hårt för att få din e-handel att konvertera så mycket som möjligt, det är här vi kan räkna tillbaka den tid vi lägger ned. Ju bättre det går för dig, desto bättre går det för oss också. Vi är i samma team 🙂

Kontakta oss redan idag så kan vi komma igång!

Relaterad information:

Sökmotoroptimering med SESNordic?

Gratis rankingrapport Google

SEO Guide