Möjligheter

Rikta marknadsföringen till era kunder som befinner sig på språng genom att skapa annonser speciellt utformade och riktade till mobila enheter. Det kan gälla textannonser med uppmaningar att ringa, bildannonser där ni lyfter ett specifikt erbjudande eller ett videoklipp med reklam för er nya smarta app. Anpassa era annonser utifrån målgrupp, intressen, tid och plats och hjälp era kunder att hitta er just när de är i behov av era tjänster. Med Googles mobila displaynätverk och AdMob når ni kunderna vid deras smartphones och surfplattor när de söker efter era tjänster, tittar på YouTube-klipp eller laddar ned nya appar.

Relation

För att nå fram med er annonsering är det en fördel om ni skapar en relation till era kunder. Gör det enkelt för dem och uppmana dem att kontakta er, erbjud dem ett kampanjerbjudande speciellt framtaget just för dem eller bjud in till er offline-butik som finns runt nästa gathörn. Både när det gäller att öka kundkretsen eller ta hand om och vårda era befintliga kundkontakter är det viktigt att visa varför de ska välja just ert företag. Ett sätt att öka er andelen återkommande kunder är remarketing – annonsera för alla de som en gång besökt er webbplats, eller använt er app och påminn dem om era tjänster.

Inspiration

Vi hjälper er att komma igång mer er annonskampanj! Genom sökordsanalyser och webbanalyser tar vi fram de bästa alternativen för just ert företag. Vi sätter upp ert konto i AdWords och väljer vilket eller vilka displaynätverk ni är intresserade av. Vi hjälper er anpassa annonserna efter vilken målgrupp ni önskar rikta in er på och var ni önskar och bör synas med er kampanj. I samråd mer er planerar vi och lägger upp er budget utifrån era förutsättningar och önskemål.

Optimera

Ta kontroll över visningar, flöden, interaktioner, nedladdningar och optimera resultaten med hjälp av våra analyser. Med Googles displaynätverk och AdMob betalar ni först när era kunder genomför en aktiv handling eller när er annons visats ett bestämt antal gånger. Ni styr kampanjen och kan även påverka resultatet! Vi hjälper er med konkreta råd och förslag till förbättringar  – SESNordic är certifierad Google Ads Partner.

Skräddarsydda lösningar för lyckad annonsering i mobiler och appar!

Antalet som använder mobila enheter ökar stadigt och därmed även vikten av att anpassa och optimera annonserna så att dessa syns på rätt sätt vid visning för att uppnå önskad effekt.Design, utformning, innehåll, målgrupper och kanaler ska samspela och vi hjälper er genom hela processen.

Vid varje samarbete med oss på SESNordic tilldelas ni en personlig kontakt som följer er och tar ansvar genom hela kampanjen från sökordsanalys och upplägg av annonsering till uppföljning och rapportering.

Ni får konkreta förslag till förbättringar och vi ser till att ni når bästa resultat med er marknadsföring.

SESNordic är certifierade i Google Ads och är även Google Partners. Med mer än 14 års erfarenhet av digital marknadsföring kan ni lita på våra kunskaper.