Öka er exponering

Google Ads (PPC) kan användas som kampanjverktyg för att stärka ert varumärke genom att avsevärt öka er exponering i sökmotorerna. Google Ads passar även utmärkt som ett långsiktigt verktyg genom att kontinuerligt dra in trafik till er webbplats. Annonserna i Google går att aktivera och avaktivera med ett klick och ändringar som utförs i utformningen publiceras omedelbart. SESNordic kan PPC och våra Google Ads specialister ser till att era annonser visas på ett förstklassigt sätt och nyttjar alla fördelar med verktyget.

Satsa på kvalitet

Kvalitet på kampanjen i Google Ads är A och O för ett lyckat resultat i sökmotorerna. SESNordics Google Ads specialister har lång erfarenhet av både stora och små kampanjer för Google Ads och vet vad som måste göras. Ett samarbete för annonsering i Google med Google Ads (PPC) innebär bl.a. sökordsanalyser, framtagning av annonstexter och koppling till landningssidor på webbplatsen samt uppstart av konto och upplägg hos sökmotorn. En väl producerad annonskampanj premieras av Google och era kunder.

ROI - Return of Investment

Sponsrade länkar är mycket effektivt eftersom ni endast betalar för besökare till er webbplats som först har sökt efter just era tjänster/produkter och sedan aktivt klickat sig in till er webbplats från sökmotorerna, PPC = Pay Per Click.  Tillsammans kommer vi också överens om målsättning för er annonsering med Google Ads, budget, maxkostnad per klick/besökare, målkanaler samt rapportering. För att optimera lönsamheten så utvärderar, justerar och mäter SESNordic resultatet kontinuerligt för kampanjerna med de sponsrade länkarna. Det handlar om ROI.

Resultatinriktad marknadsföring

Era annonser syns inom ett par minuter= riktigt snabb marknadsföring. Spara pengar genom att rikta in er på just er målgrupp. Låt era google annonser synas enbart för dem som söker efter era sökord inom ert valda geografiska område. Vi har tillgång till alla nödvändiga verktyg och med vår kompetens och erfarenhet levererar vi Resultat. Samtliga medarbetare på SESNordic är Certifierade i Google Ads och SESNordic är även Google Partner.

Kostnadsfri offert

Certifierade experter på Google Ads, annonser i bing och DuckDuckGo

Vid varje samarbete med oss på SESNordic tilldelas ni en personlig kontakt som följer er och tar ansvar genom hela kampanjen från sökordsanalys till uppföljning och rapportering.

Detta gäller oavsett vilket nätverk ni vill annonsera i, Google Ads, Microsoft Advertising och annonsering i bing och/eller DuckDuckGo. Vi hjälper er att välja nätverk baserat på er målgrupp.

Ni får konkreta förslag till förbättringar som vi utför och vi ser till att ni når bästa resultat med er annonsering. Ni äger ert Google Ads konto och alla förändringar och arbete vi gör åt er tillhör er.

SESNordic är en Google Ads byrå med mångårig erfarenhet av digital kommunikation och marknadsföring vilket ger er som kund en trygg och stabil samarbetspartner för konkreta och skräddarsydda strategier för digital marknadsföring.

SESNordic är certifierade i Google Ads och är även Google Partner. Ni som kund kan känna er trygga med att vi vet vad vi gör.

Behöver du skapa ett nytt konto har vi givetvis rabattcheckar att nyttja.

Vi hjälper dig med rubb och stubb!

Mer om sökordsannonsering i Microsoft Advertising och annonsering i bing och DuckDuckGo.