Displaynätverket

Totalt ingår över 20 miljoner webbplatser i Googles Displaynätverk. Det är tidningar, företag, videokanaler, bloggar och mobilappar världen över som på sina webbplatser överlåter en del av exponeringsytan till betalda displayannonser. Med displaynätverket så har ni möjlighet att nå ut till era kunder var de än befinner sig. Stärk ert varumärke med bred exponering eller rikta er annonsering mot just de som är i störst behov av era tjänster. Ni väljer.

Bannerannonsering

Genom Googles Displaynätverk har ni möjlighet att skapa både statiska och dynamiska bannerannonser som via rörliga bilder drar extra uppmärksamhet till sig. Lyft en kampanj, en specifik produkt eller stärk kännedomen om ert varumärke. Varför inte bjuda in till kontakt eller ge era återkommande kunder ett riktigt specialerbjudande? Genom att synas på utvalda platser lockar ni kunderna att besöka er webbplats eller genomföra ett köp. Debitering sker först när någon klickar på displayannonsen.

Att välja målgrupp

Spara pengar och rikta era annonser där de gör mest nytta! Med Google Ads har ni möjlighet att välja målgrupp utifrån intresse, språk, plats eller ålder. Bredda er kundkrets och lyft ert varumärke med annonser riktade mot en bredare målgrupp inom ert område eller stärk kundkontakten med remarketing – marknadsföring riktad mot de som besökt er webbplats tidigare.

Analyser och optimering

All digital annonsering är mätbar. Varje visning, klick och interaktion registreras. Ni kan på detta sätt enkelt följa vilka displayannonser som genererar flest besök till er sida, vilka målgrupper och kanaler ni bör satsa lite extra på och exakt vilken specifik bannerannons som bäst fyller er målsättning. Utifrån den data som samlas in via Google Analytics och Google Ads ser vi till att redigera och optimera era annonser för att uppnå bästa resultat!

Riktad displayannonsering som når fram

Det finns många fördelar med att använda sig av Googles Displayannonsering. Displayannonserna visas enbart för dem som är intresserade av produkter och tjänster som liknar era, betalning sker först när de visat aktivt intresse för era annonser och ni får veta exakt vad annonskampanjen genererar!

Vid varje samarbete med oss på SESNordic tilldelas ni en personlig kontakt som följer er och tar ansvar genom hela kampanjen från sökordsanalys till uppföljning och rapportering. Ni får konkreta förslag till förbättringar och vi ser till att ni når bästa resultat med er marknadsföring.

SESNordic är certifierade i Google Ads och är även Google Partner – Ni som kund kan känna er trygga med att vi vet vad vi gör.