Öka företagets exponering

Google My Business – Kommunicera med kunder utan kostnad på Google. Ett Google My Business konto är betydligt mer än bara företagsuppgifter. Med den kostnadsfria företagsprofilen är det enkelt att nå kunder på hela Google Sök och Maps.

Satsa på kvalitet

Nå nya och befintliga kunder med en effektiv företagsprofil på GMB, publicera foton, erbjudanden, nyheter, tjänster och produkter till ditt GMB konto. En effektiv företagsprofil visar vad som gör ditt företag unikt och ger kunderna en anledning att välja dig varje gång.

ROI - Return of Investment

Oavsett din branch är det ett faktum att kunder söker efter det du har att erbjuda och med Google My Business kan du komplettera din webbplats närvaro och ge dina kunder mer. Effektiv profil på GMB ökar din ROI.

Förvandla sökningar till kunder

Ge nya och befintliga kunderna fler sätt att nå dig. Fler möjligheter till kommunikation ger fler möjligheter till intäkter. Presentera tfn, meddelanden och recensioner m.m. direkt i företagsprofilen i Google My Business, lätta att klicka på.

Vi hjälper dig med Google My Business

Vi hjälper dig med Google My Business och ser till att din företagsprofil är riktigt effektiv och fyller sina syften. Vi är Google Partner och har lång erfarenhet av att hantera Google My Business (tidigare Google Places).

Ni som kund kan känna er trygga med att vi vet vad vi gör.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!